Social

#descoperire macabra #descoperire terifianta #cadavre #romania #bebelusi

Se intampla in Romania! Cadavrele a trei bebelusi, descoperite intr-un pod

Descoperire terifianta intr-un pod din Romania, unde au fost gasite cadavrele a trei bebelusi. Evenimentul macabru s-a petrecut intr-un bloc din comuna istrita-Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud.

 

Politistii si procurorii bistriteni au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele decesului si provenienta bebelusilor.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud au declarat, pentru mediafax.ro, ca au fost sesizati despre faptul ca in podul unui bloc din localitatea Bistrita Bargaului ar fi fost gasite cadavrele unor bebelusi.

"Echipa operativa a Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita Nasaud, s-a deplasat aseara (joi - n.r.) la fata locului, unde au fost identificate cadavrele a trei bebelusi. In acest caz s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a petrecut decesul copiilor", au declarat, pentru mediafax.ro, surse din cadrul IPJ.

Cele trei cadavre au fost transportate la Serviciul Judetean de Medicina Legala din Bistrita pentru efectuarea necropsiei.

Sursa foto: bistrita.citynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea