Social

#vremea munte #vremea mare #ploi weekend #vremea bucuresti #vremea weekend

Se da start la vremea buna. Vezi unde sunt sanse sa mai ploua

Norii negri si vantul din ultimele zile se risipesc in weekend, iar temperaturile vor urca din nou pana la 26 de grade Celsius. In Capitala sunt sanse de ploi razlete, anunta meteorologii.

Doar astazi vremea ar mai putea crea ceva probleme, in special in sudul tarii si in Dobrogea, unde sunt posibile descarcari electrice si ploi, insa nu foarte serioase. In rest, vremea incepe sa se imbunatateasca si temperaturile urca usor-usor spre mediile acestei perioade.

Sambata, pe la munte e posibil sa ploua, iar vantul sa mai creeze ceva probleme prin sudul si vestul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 grade pe litoral si 26 de grade in Banat. Temperaturile se mentin asemanatoare si duminica.

Si in Capitala, vremea va fi frumoasa in weekend, numai buna pentru plimbari. Vantul va adia placut si doar seara tarziu si noaptea sunt posibile precipitatii. Soarele va incalzi destul de mult, astfel ca temperatura va urca pana la 24 de grade Celsius.

Foto: summerday.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea