Social

# creste stat # gradinite bucuresti # crese bucuresti #crese #gradinite

Se construiesc noi crese si gradinite de stat in Capitala: "Vor avea program prelungit"

Primaria Capitalei a anuntat ca va construi noi crese si gradinite de stat. Noile institutii vor fi construite in zonele in care au fost semnalate locuri insuficiente pentru cererile facute de parinti.

Cresele si gradinitele vor avea program prelungit.

„Dat fiind numărul mare al copiilor cu vârsta până la 3 ani şi numărul insuficient de locuri în instituţiile preşcolare existente, ne propunem să dezvoltăm o reţea metropolitană de creşe şi grădiniţe, care vor fi amplasate în zonele cele mai deficitare, aşa cum rezultă din evidenţele autorităţilor publice. După obţinerea acordului de principiu din partea Consiliului General, Primăria Capitalei va demara procedura de identificare şi achiziţionare a terenurilor şi/sau imobilelor necesare pentru construirea sau amenajarea unor noi unităţi de învăţământ preşcolar, spaţioase, moderne, la cele mai înalte standarde de calitate”, a declarat primarul Capitalei Gabriela Firea, la începutul şedinţei CGMB, potrivit News.ro.

Noile crese vor fi construite in zonele Băneasa din Sectorul 1, Ştefan cel Mare, din Sectorul 2, Metalurgiei, din Sector 4, zona 13 septembrie din Sectorul 5 şi Militari - Sector 6, iar grădiniţe noi vor fi construite în zonele Băneasa din Sectorul 1, Colentina - Sector 2, Pallady - Sector 3, Metalurgiei, in Sectorul 4, Rahova - Sector 5 şi Brâncuşi în Sectorul 6. Toate unităţile vor avea program prelungit, anunţă autorităţile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea