Social

#lumini de sarbatori #beculete #craciun #anul nou #becuri ecologice

Se aprind luminile de sarbatori in Capitala - vezi cand

Luminile de sarbatori se vor aprinde in Bucuresti pe 4 decembrie. Peste 2,5 milioane de beculete ecologice si zeci de instalatii de iluminat vor crea o atmosfera de poveste de craciun si Anul Nou.

Sistemele de iluminat vor fi oferite gratuit de compania Luxten, iar orasul va fi decorat exclusiv cu beculete de tip LED, care, desi mai spectaculoase decat cele clasice, consuma de zece ori ori mai putin.

Anul acesta, bucurestenii vor avea parte si de o surpriza: mai multe cladiri emblematice, printre care Academia de Studii Economice, cercul militar national sau Universitatea de Arhitectura, dar si Piata Roma vor fi "impodobite" cu holograme cu tematica Sarbatorilor de Iarna.

Printre traseele care vor fi iluminate festiv sunt Podul Mihai Voda, Piata Operei, Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Bd. Tineretului, Calea Dorobanti si Piata Presei Libere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea