Social

#geam #patura #timisoara #amenda #noi amenzi #scuturat patura

Scuturatul paturilor in geam, amendat cu pana la 1.000 lei in Timisoara

Timisorenii care isi scutura covoarele sau paturile la ferestrele sau la balcoanele locuintelor ar putea primi amenzi de pana la 1.000 de lei din partea Politiei Locale, se arata intr-un proiect de Consiliu Local care urmeaza sa fie dezbatut.

In document se arata ca locuitorii Timisoarei nu au voie sa scuture "covoare, carpete, presuri sau alte asemenea articole de la ferestrele sau de pe terasele sau balcoanele imobilelor". Persoanele fizice care nu se conformeaza pot primi amenzi cuprinse intre 500 si 1.000 de lei. Sanctiunile pentru persoanele juridice sunt insa mult mai mari: 1.000 - 2.500 de lei.

Masura completeaza o alta decizie luata in urma cu sase ani. Aceasta interzicea timisorenilor sa-si usuce hainele pe echipamentele amplasate in spatiile de joaca, sa-si intinda rufele la uscat in balcoane deschise, in afara balcoanelor sau in jurul imobilelor in care domiciliaza.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea