Social

#internet #scoli #institutii publice #internet wireless #internet wireless gratuit

Scolile si institutiile publice din Romania ar putea beneficia de internet wireless gratuit

Guvernul intentioneaza sa introduca incepand cu 2013 internet wireless gratuit in toate scolile si institutiile publice din Romania.

Premierul Victor Ponta i-a cerut, miercuri, lui Dan Nica, ministrul Comunicatiilor, ca din banii obtinuti de pe urma licitatia pentru licente 4G sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea acestei retele nationale de internet wireless.

Ponta a explicat, la inceputul sedintei miercuri a Guvernului, ca Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est care a acordat licente 4G si poate performa in domeniul IT si printr-un astfel de proiect.

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a declarat la randul sau ca este nevoie si de resurse.

Pe de alta parte, premierul Ponta sustine ca una dintre probleme va fi aceea ca elevii vor fi tentati sa utilizeze in permanenta internetul.

"Trebuie sa aveti grija ca in timpul orelor sa nu stea toata lumea pe internet, daca se poate", i-a spus Ponta ministrului Educatiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea