Social

# inchidere gradinite # inchidere scoli #gradinite #scoli

Scolile si gradinitele raman inchise pana pe 11 ianuarie 2021

Este oficial! Scolile si gradinitele din Romania vor ramane inchise pana pe 11 ianuarie 2021, potrivit unei hotarari a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si calendarului scolar. 

 

Hotararea propune Guvernului si Ministerului Educatiei suspendarea cursurilor pana pe 23 decembrie, zi in care incepe vacanta de iarna, potrivit edupedu.ro

“Se aproba prelungirea suspendarii activitatii lor care impun prezenta fizica a prescolarilor si elevilor unitatile de invatamant si continuarea activitatilor didactice in sistem online pentru perioada 09.12.2000-23.12.2020”.

Decizia a fost solicitata printr-o adresa de Ministerul Educatiei, potrivit textului Hotarari CNSSU. Aceasta masura este motivata in felul urmator:

“Avand in vedere evolutia situatiei epidemiologice la nivelul Romaniei pana la data de 07.12.2020, precum si solicitarea Ministerului Educatiei si Cercetarii inregistrata cu numarul 10.723 din 07.12.2020, luand in considerare cresterea numarului de persoane infectate la nivel national, precum si cresterea zilnica a numarului de cazuri noi confirmate, implementarea deficitara masurilor de prevenire, interactiunea intensa si mobilitatea persoanelor, aspecte care genereaza o presiune constanta asupra capacitatii de gestionare a unitatilor administrativ teritoriale si a sistemului sanitar”, potrivit sursei citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea