Social

#scoli inchise Capitala #scoli inchise #vreme geroasa

Scolile si gradinitele, inchise pana luni in Capitala!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile si gradinitele vor ramane inchise pana luni, 16 ianuarie 2017. Aceeasi decizie a fost luata si in judetul Ilfov.

“Cursurile sunt oprite pana luni. Potrivit domnului ministru al Educatiei nu era o perioada de predare, ci una de evaluare. Era mult mai periculos sa expunem copiii si profesorii la ger, la zapada viscolita de maine seara si poimaine dimineata.

Speram ca Bucurestiul sa arate curatat si sa nu aiba de suferit. Politiile de sectoare si cea a Municipiului Bucuresti au trimis somatii. Nu vrem amenzi, ci sa se curete trotuarele. Nu cred ca trebuie sa fie toleranta pentru agentii economici. Vrem sa curatam turturii de pe anumite cladiri. Ne asteapta zile grele. Speram sa le facem fata”, a declarat Gabriela Firea.

Cursurile sunt suspendate marti in 17 judete. Este vorba despre Tulcea, Bacau, Braila, Olt, Iasi, Neamt, Timis, Galati, Maramures, Dolj, Suceava, Botosani, Buzau, Ialomita, Ilfov, Constanta, Vrancea si municipiul Bucuresti.

De asemenea, potrivit site-ului Ministerului Educatiei, vor fi suspendate partial marti cursurile in judetul Mures (Scoala gimnaziala “Romulus Guga” din Targu Mures - structura Curcubeu - Valea Rece), Cluj (Gradinita Jucu de Mijloc si Scoala gimnaziala "Luna"), Sibiu (o unitate de invatamant), Alba (5 unitati de invatamant), Hunedoara (4 unitati de invatamant).

In cursul zilei de miercuri vor fi suspendate partial cursurile in Sibiu (o unitate de invatamant) si Alba (o unitate de invatamant).


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea