Social

#conditii meteo # cod galben de ger #scoli #braila #cursuri

Scolile din judetul Braila vor fi inchise maine din cauza viscolului

Unitatile de invatamant din mediul rural din judetul Braila vor fi inchise maine din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Iulian Danielescu, seful Inspectoratului Judetean Scolar Braila, a declarat ca decizia suspendarii cursurilor a fost luata ieri, in cadrul videoconferintei  pe care premierul a avut-o cu prefectii din tara, cand s-a instituit cod galben de ninsori in Braila si in alte judete.

Cursurile vor fi suspendate doar la scolile din mediul rural, unitatile de invatamant de la oras urmand sa functioneze normal.

Incepand de astazi, 11 decembrie, ora 12.00 a intrat o noua avertizare meteo cod galben de ninsori si viscol, valabila pana maine, 12 decembrie, ora 12.00. In acest interval, se vor inregistra viscol si vant puternic in judetele Arges, Dambovita, Prahova, Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Giurgiu si Buzau.

Tot din cauza conditiilor meteo, cursurile au fost suspendate ieri integral in toate cele 1.425 de scoli din judetele Timis si Suceava. De asemenea, au fost inchise zeci de unitati de invatamant din Dambovita, Prahova si Galati.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea