Social

#scoala online #bucuresti #scoli bucuresti

Scolile din Bucuresti, inchise de vineri pana marti, inclusiv!

Scolile din Bucuresti in care exista sectii de votare vor fi inchise de vineri pana marti inclusiv. Decizia a fost luata de Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Astfel, in perioada 25-29 septembrie elevii vor face cursurile online. Masura este luata in contextul organizarii alegerilor locale de duminica.

 

„Activitatea didactica ce presupune prezenta fizica a elevilor si a cadrelor didactice in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului sectiilor de votare administrat de Autoritatea Electorala Permanenta, se suspenda incepand cu data de 25.09.2020 pana la data de 29.09.2020 inclusiv. (…) Activitatile didactice prevazute se vor relua incepand cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor conditiilor de siguranta si igiena sanitara”, a decis CNSU, potrivit realitatea.net.

Potrivit hotararii, activitatile didactice vor fi desfasurate in sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Decizia CNSU a fost luata in contextul organizarii alegerilor locale din 27 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea