Social

# cursuri profesori #scoala online #coronavirus #profesori #pandemie #scoala

Scoala online, continua si din toamna? Profesorii iau lectii pentru a invata cum sa predea online

Profesorii participa la un curs special, dedicat cadrelor didactice, pentru a descoperi tainele predarii online. Aceasta masura a fost luata dupa ce s-au descoperit probleme in ceea ce priveste predarea online, deoarece nu se stie ce ni se pregateste incepand din toamna.

 

Astfel, Universitatea cultural stiintifica din Targu Mures si-a propus sa invete cadrele didactice din Mures cum sa foloseasca tehnologia in joburile lor.  Cursurile sunt dedicate in special educatorilor si invatatorilor din ciclul scolar primar, si totul se preda pas cu pas.

″In contextul actual evident ca trebuie sa punem accent mai mare pe activitatea online. Trebuie sa pregatim laboratoare, trebuie sa pregatim infrastructura pentru demonstratiile live.”, declara Csegzi Sandor, director, pentru stirileprotv.ro.

“Multi au impresia ca daca au accesat un soft de acest tip stiu sa foloseasca optim, dar nu este asa. Invatam softul, sa utilizam corect si corespunzator, ca la randul nostru sa beneficiem de avantajele lui.”, sustine Fridrik Lucian, profesor informatica.

Cursurile predate de profesori de informatica sunt gratuite si se adreseaza celor din judetul Mures.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea