Social

Sclavii turismului "la japca"

Copii care si-au petrecut vacanta pe autostrazile din Germania , desi platisera excursii la Paris. Cantareti care au ajuns nu pe scena, ci la spital dupa ce au mancat peste stricat intr-un restaurant din Tulcea. Turisti blocati pe aeroportul din Cairo pentru ca agentia de voiaj a uitat sa le faca rezervarile pentru conexiunea spre Sharm-el-Sheikh.

Zeci de mii de romani care se incoloneaza stoici pe sosele clocotind de masini si nervi pentru a ajunge in statiuni semiruinate, in care nici macar fumul gratarelor nu poate masca peisajul dezolant, cu camere igrasioase si chelneri gata in orice clipa sa te fure "la un platouas". Oameni care incearca sa evadeze pentru cateva zile dintr-un ritm dement si primesc, in loc de relaxare, alte griji si multa bataie de joc la pret de lux.

 

Continuarea in Romania Libera


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea