Social

#tarife #telefonie mobila #abonament

Scazi factura la telefon daca ameninti cu rezilierea

Clientii care vor sa renunte la abonamentele de telefonie fixa si mobila sunt curtati de operatori cu oferte noi, din ce in ce mai ieftine.

Criza a crescut numarul de romani si firme care vor sa renunte la contracte mai vechi de telefonie, dar companiile de telefonie le fac oferte atragatoare.  

Romanii care vor sa renunte la abonamente se razgandesc de multe ori dupa ce operatorii de telefonie mobila le analizeaza apelurile si le propun tipuri noi de abonament , mai potrivite pentru nevoile lor, cu tarife mai mici.

Daca pana acum, doar companiile de telefonie mobila apelau la aceast mod de a-si pastra clientii, acum si Romtelecom ofera clientilor mai multe opiuni. "Am optat pentru un abonament cu o reducere de 3 euro, fata de 7,8 euro cat aveam. Am incheiat un nou contract cu Romtelecom, pe doi ani, iar taxa de reziliere este de 72 de euro, adica exact economia pe care o fac cu noul abonament", a spus Razvan V., unul dintre clientii Romtelecom, pentru Gandul.

Chiar daca numarul utilizatorilor Vodafone a scazut in primul trimestru al anului cu 61.000 fata de anul trecut, reprezentantii companiei sunt optimisti si propun oferte noi clientilor care au abonamente ce pot fi reziliate. "Ne adaptam in permanenta ofertele si pachetele la cerintele clientilor (...) si le oferim consultanta pentru a putea beneficia de cea mai potrivita oferta de servicii de comunicatii", spun oficialii companiei.

Inlocuirea abonamentului vechi cu o oferta actuala este o practica folosita si de Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, care a inregistrat cresteri pe anumite segmente in al doilea trimestru al 2009.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea