Social

#aplicatie #banca. #UniCredit Tiriac Bank #aplicatie unicredit tiriac banc

Scapa de drumurile la banca cu versiunea imbunatatita a aplicatiei de la UniCredit Tiriac Bank!

Ți se întâmplă din ce în ce mai des să alergi în fiecare zi între job, casă, cumpărături și alte probleme ce nu suportă amânare? Îți găsești din ce în ce mai greu timp pentru tine însăți sau pentru a petrece timp cu familia și prietenii?

Pentru a ameliora situațiile de acest gen, UniCredit Țiriac Bank a lansat versiunea îmbunătățită a aplicației Mobile B@nking, prin care clienții pot să își controleze cardurile, creditele și conturile din bancă direct de pe telefonul mobil, fără să mai facă drumuri în plus până la bancă.

Într-un mod flexibil și cât se poate de sigur, utilizatorii aplicației Mobile B@nking de la UniCredit Țiriac Bank își pot plăti acum facturile de oriunde s-ar afla, într-un timp foarte scurt, pot să efectueze plăți rapide, să solicite produse bancare precum împrumuturi sau carduri de credit și să își constituie singuri depozite la termen. Totodată, clienții pot afla foarte ușor care este cea mai apropiată sucursală a băncii sau care este bancomatul care se află la cea mai mica distanță, prin intermediul hărții cu unitățile băncii și ATM-uri.

Noile opțiuni se adaugă funcționalităților deja existente în prima versiune a aplicației de Mobile B@nking, lansată de UniCredit Țiriac Bank în septembrie 2012, respectiv: informații sold, istoric cont, istoric tranzacții efectuate cu cardul, plăți în lei, transfer între conturile proprii în lei, schimb valutar, informații utile (ore limită de procesare a operațiunilor, informații despre carduri, despre schimbul valutar, numărul de telefon al Call Center-ului), salvarea șabloanelor de plăți și sincronizarea cu cele deja existente în Online B@nking-ul UniCredit Țiriac Bank, memorarea beneficiarilor, vizualizarea acestora din Online B@nking și serviciul de căutare după denumire.

Varianta îmbunătățită a aplicației Mobile B@nking de la UniCredit Țiriac Bank, cu un design mai prietenos și noi funcționalități, este în prezent disponibilă pentru Android și iOS. Cu toate că utilizarea de pe alte tipuri de device-uri s-a dovedit mult mai redusă, UniCredit Țiriac Bank pregătește update-uri și pentru sistemele Java și BlackBerry (de exemplu, plăți de utilități).

Prețul abonamentului lunar pentru aplicație Mobile B@nking de la UniCredit Țiriac Bank este 2 lei, însă aplicația poate fi accesată și gratuit, în cadrul ofertelor pentru pachete de produse și servicii ale băncii.

O altă noutate pe care banca a introdus-o și care se poate accesa tot din kit-ul de Mobile B@nking este aplicația Mobile Token. Aceasta reprezintă o solutie software, accesibilă pe telefonul mobil, care înlocuiește cu succes dispozitivul fizic digipass, folosit pentru a genera coduri de securitate necesare accesului în platforma Online B@nking sau semnării plăților inițiate în aceasta. Utilizatorul nu va mai avea astfel nevoie și nici grija unui dispozitiv separat pentru a accesa Online B@nking de pe desktop sau laptop, ci va putea folosi tot telefonul mobil.

Relansarea este însoțită și de o campanie de comunicare desfășurată în mediul online și denumită „Controlează-ți banca de pe telefonul mobil”. Campania constă într-o aplicația interactivă ce poate fi accesată pe www.controlyourbank.ro și care permite formarea unei legaturi unice în timp real între două dispozitive conectate la internet. Practic, cu ajutorul smartphone-ului, care se transformă într-un joystick, oricine poate controla scenele video petrecute într-o sucursală a UniCredit Țiriac Bank, reconstruită virtual în site-ul campaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea