Social

#eleve insarcinate # tabara scolara #abuz sexual #scoala #bosnia

Scandalos! 7 eleve s-au intors dintr-o tabara insarcinate !

Si-au trimis copilele in tabara, iar cand s-au intors, erau gravide. Grozavia s-a petrecut intr-un sat din Bosnia, unde sapte eleve de 13 si 14 ani sunt insarcinate dupa ce au fost intr-o excursie cu scoala.

"Tabara educationala". Asa au numit profesorii campusul la care au luat parte 28 de elevi ai unei scoli din Banja Luka, Bosnia. Cinci zile a durat tabara, insa, din nefericire, numai de educatie nu ar fi avut parte adolescentii. Mai multe fete au fost abuzate sexual de persoane neidentificate inca. Sapte dintre ele au ramas gravide.

Cazul a starnit revolta si discutii aprinse in Bosnia, parintii cerandu-le explicatii profesorilor supraveghetori. Ei au solicitat conducerii scolii ca acestia sa fie dati afara din invatamant. Dascalii la randul lor sustin ca educatia precara primita in familie de tinere e vinovata pentru ceea ce s-a intamplat. Incidentul a iscat un adevarat scandal la nivel national, acum dezbatandu-se necesitatea introducerii educatiei sexuale ca materie de invatamant.

Sursa foto: dustinchang.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea