Social

#relatii sexuale #minori #sex preoti #preoti italieni

Scandal la Vatican: Minori romani recrutati sa intretina relatii sexuale cu preotii

Vaticanul este zguduit de un nou scandal. Un fost preot a dezvaluit de curand ca preotii italieni intretineau relatii sexuale cu minori, printre acestia numarandu-se si cativa copii de origine romana.

Preotul, condamnat si el pentru abuz asupra unor minori, a marturisit ca minorii au fost abuzati sexual de noua preoti, iar pentru fiecare raport sexual acestia primeau intre 150 si 500 de euro, potrivit declaratiilor facute de Don Patrizio Poggi.

Preotul Don Patrizio Poggi a dezvaluit, totodata, ca persoana care recruta minorii era un politist care facea parte din mai multe retele de trafic de minori folositi in scopuri sexuale. Potrivit fostului preot, minorii erau racolati din localurile de noapte pentru homosexuali situate in preajma garii Termini din Roma.

Preotii care intretineau relatii sexuale cu minorii romani, care aveau varste cuprinse intre 16 si 17 ani, faceau parte din parohiile Pisa, Magliana, Pineta Sacchetti, Cassia si St. John. De asemenea, potrivit publicatiei quotidiano.net, raporturile sexuale aveau loc chiar intr-una dintre biserici.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea