Social

#consulat #chisinau #demisie #scandal sexual

Scandal sexual si demisie la consulatul roman de la Chisinau

Consulul Romaniei la Chisinau, Ion Nuica, si-a prezentat demisia in urma difuzarii unei inregistrari video in care intretine relatii sexuale cu o presupusa angajata a Consulatului.

Ministerul de Externe a confirmat demisia consulului, dar sustine ca ea a fost anuntata vineri si oficializata luni. Cotidianul roman Curentul a facut publica inregistrarea in care consului Ion Nuica apare alaturi de o tanara.

Autorii filmarii sustin ca tanara este angajata la Consulat . Noica discuta cu tanara si subiecte legate de serviciu, dar nimic care ar ameninta siguranta nationala.

Montajul si genericul filmul au accente politice tipice propagandei regimului comunist de la Chisinau, conform Curentul.

Demisia lasa Romania fara reprezentanti diplomatici de nivel inalt in Republica Moldova. Autoritatile de la Chisinau au refuzat sa accepte propunerea MAE pentru un nou ambasador, dupa ce diplomatul roman Filip Teodorescu care ocupa functia a fost expulzat in aprilie, in urma acuzatiilor de implicare a Romaniei in violentele postelectorale. 

Filmul este prezentat cu montajul original:

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea