Social

#motiune pe agricultura #dezbatere #ilie sarbu #ludovic orban

Scandal la dezbaterea motiunii pe agricultura

Dezbaterea motiunii pe agricultura a fost intrerupta astazi de un schimb acid de replici intre Ilie Sarbu si Ludovic Orban. Dupa ce Orban l-a acuzat pe ministrul agriculturii ca a renuntat la Dumnezeu in favoarea Diavolului, acesta a replicat numindu-l pe liberal betiv .

Sedinta de dezbatere a motiunii PNL pe agricultura de la Camera Deputatilor a fost scena confruntarii verbale intre Orban si Ilie Sarbu.

Vicepresedintele liberal i-a spus lui Sarbu ca mai bine s-ar intoarce la profesia sa initiala de preot pentru ca, in agricultura romaneasca, serveste interese necurate.
 
"Domnule ministru, am sa va mai spun un lucru personal. Ca ati dezbracat sutana nu este neaparat un pacat, ca v-ati intors la treburile laice de asemenea nu e un pacat. Faptul, in schimb, ca v-ati schimbat stapanul este un mare pacat si, din pacate, stapanii pe care ii slujiti sunt Belzebut, Mamona, Lucifer, Scaraoschi, Uciga-l Toaca, Sarsaila, Mefisto, Satana , colegii dumneavoastra de Guvern, intr-un cuvant dracul gol pentru agricultura romaneasca", i-a spus Orban lui Sarbu, conform Cotidianul.

Ministrul Agriculturii i-a replicat liberalului ca expertiza lui este folositoare doar atunci cand e vorba despre lectii de chitara si nu de agricultura, dupa care l-a facut betiv.

Sarbu nu a ezitat sa-i raspunda lui Orban, despre care ministrul crede ca "la domnul Orban, poate, fiind in starea in care de obicei se afla, anafura poate sa nu constituie nimic. Poate el se gandeste la cealalta materie pe care o are Sfanta Impartasanie, probabil ca el e coplesit de vin si de asta vrea sa faca si agricultura".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea