Social

Sase zile de foc in lupta pentru titlu

Steaua si CFR Cluj joaca in aceasta saptamana doua meciuri care pot decide soarta locului intai in acest sezon al campionatului.

Ros-albastrii au obtinut o victorie chinuita la Galati, intr-o partida pe care Gigi Becali o anunta in gluma „aranjata cu Marius Stan " si la finalul careia latifundiarul i-a acuzat pe „otelari" ca au luptat pentru CFR. Clujenii au replicat de la distanta cu o victorie lejera la Arad, in fata unei ehipe UTA care a demonstrat ca-si merita locul in viitoarea editie din Liga II .

La cateva zile dupa ce seful din Ghencea, Gigi Becali, anunta ca Steaua va matura totul pana la final, jocul de la Galati l-a adus pe finantator cu picioarele pe pamant.

In ciuda victoriei cu 1-0 obtinute prin golul lui Plesan (80), Steaua a practicat un joc slab, sub prestatia Otelului.

„A fost mai greu decat ma asteptam. Ma bazam pe echipa sa dea totul in acest meci, dar am vazut ca nu am controlat meciul. Nu am fost razboinici, nu am avut atitudine. Otelul a fost mai buna ca noi. Mi-a iesit par alb dupa meciul asta", a declarat Becali.

Multa rautate cu „ceferitele"

Dupa ce a declarat surazator inainte de partida ca jocul a fost aranjat cu presedintele Otelului, Marius Stan, la finalul meciului Becali a acuzat echipa gazda de partizanat cu CFR Cluj. „Otelul ce motivatie sa aiba decat o prima?

Dar nu mai mult de 3.000 de euro prima pentru fiecare. Restul de bani din milionul vehiculat de presa spunea lumea ca va fi folosit in campania electorala a lui Marius Stan", a declarat Becali la emisiunea Fanatik Show de pe Telesport.

Daca presedintele de la CFR Cluj, Iuliu Muresan, vorbeste de Gloria Buzau drept „Steluta", jucatorii din Ghencea au tinut sa-i dea replica.

„Multa rautate aici, pe teren, la Ceferita. Probabil ca aveau promisi multi bani si de asta au jucat asa de bine. Toate echipele pe care le vom intalni de acum incolo sunt Ceferite", a spus Florin Lovin , completat de coechipierul sau Nicolae Dica : „Dupa meci, toti jucatorii Otelului erau la pamant, probabil ca au pierdut ceva important, nu stiu ce. Chiar glumeam la antidoping ca, asa cum au spus cei de la CFR ca Gloria Buzau e Steluta, asa si Otelul este Ceferita", a afirmat Dica.

Meciul cu Gloria Buzau... ca la teatru

Steaua mai are patru meciuri pana la titlul de campioana, cu Poli Timisoara si Gloria Buzau acasa si cu Universitatea Craiova si Dinamo in deplasare. Totusi, pentru Gigi Becali, Steaua e aproape campioana.
„Suntem la o secunda de titlu.

Daca in ultima etapa Steaua este campioana, iar Gloria Buzau este salvata, mergem ca la teatru", a precizat Becali. Maine, Steaua intalneste pe Poli Timisoara in Ghencea, intr-o partida in care nu poate conta pe Nicolae Dica, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Andone: „Suntem la mana Stelei"

La finalul meciului, cas­tigat cu 3-0 pe terenul echipei UTA, antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a recunoscut ca, din cauza greselilor sale si ale jucatorilor, CFR a ajuns la mana formatiei din Ghencea: „Suntem la al cincilea meci in treisprezece zile si ne asteapta alte doua in urmatoarele sase.

Din punctul meu de vedere, este prea mult pentru fotbalistii mei. In acest moment, suntem la mana celor de la Steaua. Asta e adevarul si nu trebuie sa ne ferim de el. Pana acum cateva etape, ne-au urmarit ei pe noi si, din cauza greselilor noastre, inclusiv ale mele, am ajuns noi la mana lor", a precizat „Falcosul".

Borcea, suporter infocat al clujenilor

Aflat cu Dinamo la un numar impresionant de puncte in spatele rivalelor la titlu, directorul executiv al „cainilor", Cristi Borcea, asteapta cu interes meciul cu Steaua din penultima etapa: „Daca Dinamo joaca asa cum a facut-o la Galati si la Timisoara, batem sigur Rapidul si Steaua.

Talnar va pregati meciurile cu Rapid si Steaua, iar Rednic va sta in tribuna. Vreau sa stau in galerie la derby-ul cu Steaua. Ma imbrac in trening si cu fular. Imi doresc enorm sa batem Steaua si sa ia CFR Cluj titlul", a spus Borcea.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea