Social

#autorizatie provizorie #universitati #examane de admitere #nereguli universitati

Sase universitati nu vor mai putea organiza examane de admitere in anul universitar 2013-2014

Sase universitati care erau autorizate sa functioneze provizoriu nu vor mai putea organiza examen de admitere incepand cu anul universitar 2013-2014, din cauza mai multor nereguli descoperite, a declarat ministrul pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu.

Odata cu acest anunt, ministrul Costoiu a tras si un semnal de alarma pentru absolventii de liceu care urmeaza sa intre la facultate. Costoiu i-a instiintat pe elevi sa verifice cu atentie daca facultatea pe care o aleg are autorizatie provizorie de functionare sau este acreditata.

Cele sase universitati care nu vor mai putea organiza admitere de licenta in anul universitar 2013-2014 sunt Universitatea "Mihai Viteazul" din Craiova, Institutul Teologic Romano-Catolic din Iasi, Societatea Ateneul Roman - Universitatea Ecologica "Traian" din Deva, Fundatia Universitara "Milenium" din Timisoara, Fundatia pentru Promovarea Invatamantului European (FINE) - Universitatea Wales - Romania din Bucuresti si Asociatia pentru Invatamant Superior in Comert si Turism - Universitatea de Stiinte, Arte si Meserii din Bucuresti.

Sursa foto: umvcraiova.go.ro

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.