Social

Sarkozy a facut o noua gafa

Sarko prins din nou in ofsaid. Presa franceza povesteste despre o alta gafa „a la Sarkozy”, dupa ce presedintele Frantei a fost prins cu ochii in decolteul unei alte domnisoare, cu ocazia unei receptii organizata in februarie la Palatul Elysee in onoarea lui Shimon Peres , presedintele Israelului.

Jurnalistii de la imedias.biz au relatat ca seful statului francez paruse sa fi uitat ca sotia sa Carla Bruni e si ea prezenta la aceeasi receptie si a afisat un interes deosebit pentru decolteul generos al unui manechin israelian Bar Rafaeli, cunoscuta pentru legatura sa cu actorul Leonardo DiCaprio. Se pare ca manechinul nu este straina de aventurile tumultoase, dupa ce a avut relatii cu David Charvet si Matthew Brody.

Zilele trecute analistii si presa franceza spuneau ca Sarkozy si-a schimbat stilul pentru a incerca sa atenueze caderea din sondaje si sa reduca la tacere criticile la adresa presedintiei sale, considerata imprastiata si plina de zorzoane, in acest fel anticipand o infrangere a taberei sale la municipalele din Franta.

Jurnalistii spuneau ca insusi “Sarko” a recunoscut ca scaderea popularitatii sale este legata de lipsa de rezultate resimtita de francezi in ceea ce priveste puterea de cumparare, dar si de afisarea vietii sale private, care a sfarsit prin a deranja opinia publica, pe care o sedusese la inceput.

El considera, insa, ca scaderea in sondaje nu a fost legata de orientarile de fond ale politicii sale. In ceea ce priveste forma, Nicolas Sarkozy incearca in ultimul timp sa para mai putin "glamourous" si mai mult "prezidential", dupa cum comenteaza AFP. O schimbare necesara pentru acest fiu de imigrant ungar, in varsta de 53 de ani, care obisnuia sa spuna ca se amuza de comentariile starnite de stilul sau extrovertit.

Dar avalansa de critici si nemultumiri provenite chiar din randul electoratului sau au sfarsit prin a conta. Criticii sai l-au acuzat ca este un presedinte "bling-bling", lipsit de modestie, ca ii "lipseste sangele rece" si ca degradeaza functia prezidentiala, asa cum s-a intamplat la sfarsitul lunii februarie, cand i-a spus dispretuitor "Cara-te, imbecilule" unui vizitator al Salonului de Agricultura.

Potrivit unuia dintre apropiatii lui Sarkozy, acesta a lansat deja o noua etapa de "eleganta si discretie". S-a terminat cu jogging-urile mediatizate, cu vacantele pe yachtul unui om de afaceri bogat, cu ochelarii de soare si multimea de fotografi pe urme. Acestea lasa locul vizitelor pe teren in provincie si recastigarii opiniei publice prin intalniri fara camere de luat vederi, dupa afirmatiile unui apropiat. Chiar si sotia sa, Carla Bruni, fost top model italian , da asigurari ca vrea sa invete, cu modestie, rolul Primei Doamne, conform AFP.

 

Sarkozy si decolteul

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea