Social

"Sarbatoarea s-a terminat"

"Sarbatoarea s-a terminat pentru Danemarca ", la fel ca si sperantele de a reedita succesul de la Campionatului European din 1992, scrie presa daneza de luni.

"Noaptea s-a lasat peste Porto, noaptea s-a lasat peste Danemarca", scrie "Jyllands-Posten". "Apararea a clacat intr-un sfert de ora", subliniaza sursa citata, care noteaza "degringolada totala din echipa Danemarcei".

Presa daneza este foarte suparata pentru infringere, mai ales pentru ca Danemarca a avut o posesie mai mare a balonului, insa a suferit in ceea ce priveste concretizarea situatiilor de gol.

"Berlingske Tidende" scrie ca danezii nu au avut mijloacele necesare pentru a invinge Cehia. Sursa citata ii reproseaza selectionerului Morten Olsen greselile tactice. "El a avut o incredere prea mare in sistemul sau de joc si nu a reactionat in timp util pentru a intoarce situatia", noteaza "Berlingske Tidende".
Pentru " Politiken " a fost o "seara neagra la Porto, unde o echipa ceha eficace a pedepsit un unsprezece danez fara concentrare si iesit din forma, iesit din cursa pentru titlul european".

"Ekstra Bladet" sustine ca principala vina o are selectionerul Olsen, care a efectuat prea tirziu schimbarile necesare: "Noi am asteptat, am asteptat, am asteptat schimbarile, insa Olsen dormea, ducindu-ne spre naufragiu".

Danemarca a fost eliminata din sferturile de finala ale Euro-2004, dupa ce a fost invinsa, duminica, de Cehia, cu scorul de 0-3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea