Social

Sapte incendii intr-o singura zi

Sapte incendii , unele cu victime, este bilantul de sambata al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Buzau, transmite corespondentul ROMPRES. Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la o locuinta din localitatea Gheraseni soldat cu doi morti si un ranit, produs de o lumanare aprinsa la capatul unui muribund. S-au deplasat apoi in cursul dupa-amiezei la groapa de gunoi a aceleiasi localitati unde s-a produs un fenomen de autoaprindere.

Tot in cursul zilei de sambata s-au produs patru incendii in municipiul Buzau dintre care trei la locuinte si unul la vegetatia uscata, iar un altul la o locuinta in localitatea Glodeanu Silistea. Incendiile au fost pe punctul de a se extinde din cauza vantului puternic ce bate cu putere la inceput de primavara in zona Campiei Baraganului si care a provocat in urma cu un deceniu un incendiu de proportii in localitatea Caragele, soldat cu arderea a zece locuinte.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea