Social

#mamaia #salvamari #costume salvamari #uniforma salvamari

Salvamarii din Mamaia vor avea uniforma in stilul anilor '50

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, marti seara, ca in acest sezon vrea ca salvamarii din statiunea Mamaia sa poarte o uniforma in stilul anilor '50, "budigai cu bretele", o costumatie asemanatoare cu cea pe care edilul a purtat-o in clipul pentru promovarea statiunii.

"In clip eu o sa fiu imbracat in salvamar si la vara toti salvamarii din Mamaia vor fi imbracati ca mine, cum sunt eu imbracat in clip. Toti in budigai, cum erau prin anii '50, sigur, putin stilizati, cu bretele", a declarat, primarul Constantei, Radu Mazare.

Radu Mazare a precizat insa ca singura problema in acest sens este faptul ca nu se gaseste foarte usor un material in rosu si galben, culorile internationale specifice uniformelor salvamarilor, de aceea a fost nevoit sa comande materialul in China.

Filmarile pentru videoclipul promovarii statiunii Mamaia se vor desfasura in zilele de 1 si 2 mai, in mai multe zone din statiune. Piesa va fi cantata de cantareata Loredana Groza, de insusi Radu Mazare si Cabron.


Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea