Social

# salina turda redeschisa #salina-turda

Salina Turda s-a redeschis pentru turisti. Ce reguli trebuie respectate

Salina Turda s-a redeschis si ii asteapta pe turisti. Pentru a putea insa vizita salina, trebuie respectate cateva reguli de protectie. Vizitatorii sunt obligați să poarte măști, le este luată temperatura la intrare, iar la toate punctele de atracție au fost instalate dispozitive cu dezinfectant.

„La partea de minigolf, din 6 piste de minigolf, funcționează 3, tocmai pentru a se păstra distanța între turiști, la partea de biliard fucționează numai 2 din 3, iar la terenul de sport, din 6 mese de tenis fucționează 3, tocmai ca turiștii să poată să-și, să se distreze păstrând distanță între dânșii",  a declarat Florin Vulturar, șef serviciu turism, citat de Stirile Pro TV.:

„Săptămâna aceasta a fost un început mai lent, lumea încă este timorată. A fost un pic deprimant pentru puținele persoane care am rămas la serviciu. Salina Turda a implementat toate măsurile recomandate la nivel național plus măsurile implementate de către conducere, măsurile noastre specifice. Turiștii care o să vină la noi or să iasă mult mai sănătoși", a adaugat Florin Vulturar.

Alexandra Moț, asistent medical: „Este indicată pentru persoanele care au afecțiuni ale sistemului respirator, cum ar fi astmul bronșic, rinită alergică sinuzita și bronșită. Este indicat primăvară și toamna. În radul copiilor este recomandat o cură de la 7 la 10 zile, iar la adulți, 10, 18 zile.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea