Social

#crestere #fmi #salariu minim #ponta #transe

Salariul minim pe economie va creste la 800 de lei

Salariul minim pe economie va creste in acest an de la 700 la 800 de lei. Potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, majorarea se va face in doua etape: cu 50 de lei de la 1 februarie, respectiv cu inca 50 de lei din luna iulie.

Decizia majorarii salariului minim pe economie a fost luata de Guvern in urma recentelor consultari cu delegatia Fondului Monetar International.

"Salariul minim va creste in acest an la 800 lei, dar in doua etape: cu 50 lei incepand cu luna februarie si cu inca 50 lei din luna iulie", au declarat sursele respective.

Premierul Victor Ponta a anuntat, la inceputul lunii ianuarie, ca va solicita la intalnirile cu FMI majorarea salariului minim pe economie la 800 de lei, cresterea urmand sa fie aplicata imediat dupa aprobarea proiectului de buget pe 2013. Bugetul urmeaza sa fie adoptat in cadrul sedintei de maine a Guvernului.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea