Social

#indemnizatie #salariul minim #crestere salariul minim

Salariul minim pe econimie va creste de la 1 iulie

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a anuntat ca, desi nu sunt inca bani pentru majorarea indemnizatiilor pentru persoanele cu handicap, salariul minim va creste cu siguranta la 1 iulie, de la 750 de lei la 800 de lei.

"De la 1 iulie 2013 va creste salariul minim pe economie la 800 de lei. Pentru bugetari, acest lucru nu va insemna nimic, pentru ca majoritatea au, in general, acest salariu, pentru ca sunt cu studii", a declarat, pentru Romania TV, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

In ceea ce priveste indemnizatiile pentru persoanele cu dizabilitati, ministrul a precizat ca nu exista sanse ca acestea sa fie majorate in 2013.

"Indemnizatiile pentru persoanele cu handicap nu s-au mai marit de vreo trei ani si nu exista nicio sansa sa se majoreze in 2013. Trebuie sa stiti ca o astfel de crestere trebuie prevazuta in buget. Sigur ca avem o problema, indemnizatiile sunt nemajorate din 2008, la fel si alocatiile pentru copii", a recunoscut Mariana Campeanu.

Sursa foto: nasul.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea