Social

#salariu #emil boc #pensii #pensie #crestere salariala #crestere salarii si pensii

Salariile si pensiile nu mai cresc

Salariile si pensiile nu se pot majora, deocamdata, pentru ca Guvernul nu are resursele necesare pentru aceste masuri, au declarat, marti, premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu.

Seful statului a subliniat, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca "nu am identificat in buget un loc de unde sa taiem si sa dam bani. Sper sa nu fie nevoie sa apelam la banii de la FMI".

Declaratia a fost reluata, cateva minute mai tarziu, si de premierul Emil Boc. La finalul unei sedinte de patru ore cu parlamentarii PDL, seful Executivului a precizat ca in prezent nu exista bani la Guvern care sa permita o majorare a pensiilor si salariilor.

"Nu putem promite majorari de pensii si salarii astazi pntru ca economia nu ne permite. Acest Guvern pe care-l reprezint nu va deschide robinetul de masuri populiste , chiar daca suntem in an electoral. Cu prea multa greutate si suferinta au adus romanii tara in stabilitate si politicienii nu au voie sa o sacrifice", a spus seful Guvernului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea