Social

#salarii bugetari #majorare salarii bugetari #bugetari

Salariile bugetarilor vor fi majorate incepand cu luna iunie

Salariile bugetarilor vor fi majorate incepand cu luna iunie, au decis, luni, liderii coalitiei. In ceea ce priveste procentul cu care se vor majora retributiile salariarilor din sectorul bugetar, acesta urmeaza sa fie calculat de Guvern, a declarat Mircea Toader , liderul deputatilor.

Toader a mai spus ca aceasta majorare a fost sustinuta inca de la inceput de liderii coalitiei, iar in programul de guvernare al premierului Mihai Razvan Ungureanu cresterea salariilor se afla pe primul loc.

Marius Sepi, vicepresedintele Federatiei Sanitas , este de parere ca decizia majorarii salariilor este o " reparatie morala": "Bugetarii nu pot uita ca li s-a furat 25 la suta din buzunare, iar cei care cred ca pot obtine capital politic printr-o astfel de masura se insala . Guvernantii nu fac un favor bugetarilor, ci o reparatie morala, le restituie practic ceea ce le-au furat. In final, cred ca fiecare bugetar va vota cu cine va considera ca ii reprezinta mai bine interesele".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea