Social

#cartarescu #pensii #inghetare #guvern #sarlarii

Salarii si pensii inghetate

Guvernul are in vedere in proiectul de buget pentru 2012 o inghetare a salariilor si a pensiilor, potrivit unor surse oficiale.

Informatia a fost confirmata de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, care a declarat, la B1TV, ca Guvernul merge pe o varianta de buget prin care salariile nu sunt majorate si pensiile nu sunt indexate.

"Vom pleca cu propunerea de a nu majora salariile si a nu indexa pensiile, dar, daca economia ne permite, vom face si cresterea salariilor si indexarea pensiilor (...)Anul viitor nu se reduc pensiile, nu se reduc salariile (...) Luam in calcul revenirea salariilor la nivelul din 2010 si indexarea pensiilor din iulie 2012", a explicat Udrea.

Ministrul este constient ca aceasta masura va costa electoral partidul sau, dar spune ca este unica solutie precauta, avand in vedere situatia economica a tarii si a Europei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea