Social

Sabotaj in PSD: candidatul neeligibil Neagoe il sustine pe Solomon!

Ultima sedinta a Consiliului Local Craiova din mandatul 2004-2008 a fost una calma , linistita si numai cu vorbe de lauda. Daca pana acum alesii locali se intepau la fiecare punct de pe ordinea de zi, de data asta, lucrurile nu au mai stat asa. Consilierii locali au preferat sa priveasca nostalgic la cei patru ani petrecuti pe fotoliile caldute din Primarie.

Unii au fost mai veseli, altii au fost mai tristi, in functie de locul eligibil sau neeeligibil pe care il ocupa pe lista electorala ce va sta in fata alegatorului la 1 iunie. Si cum campania electorala este in toi, consilierii au tinut fiecare cate o cuvantare. Profitand de ocazia ca sedinta era trasmisa live pe postul de televiziune local TVS, consilierii s-au laudat cu realizarile lor (cei care au avut asa ceva) si au promis marea cu sarea in cazul in care vor mai prinde un mandat.

Cel mai emotionant moment a fost discursul primarului Solomon, care nu s-a putut abtine sa verse cateva lacrimi pentru alesii locali, cu care spera sa mai lucreze insa pentru inca patru ani de zile. (continuarea in Lupamea.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Lupamea.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea