Social

#georgia #refuz demisie #mihail saakasvili

Saakasvili nu vrea sa demisioneze

Liderul georgian Mihail Saakasvili a respins categoric posibilitatea de a demisiona, raspunzand astfel criticilor legate de actiunile sale in materie de democratie si libertatea de expresie de cand a preluat puterea, in 2003.

In timp ce Saakasvili a fost acuzat ca a implicat Georgia intr-un razboi pe care ii era imposibil sa-l castige, analistii spun ca opozitia este divizata si ca nu a reusit sa faca nimic important de la conflict incoace, relateaza Reuters.

"A fost o tragedie personala. Am primit cea mai puternica lovitura in august, au fost cele mai grele momente ale vietii mele. Forta raului mi-a invadat tara si mi-a ucis copiii. Sunt un refugiat impreuna cu voi si sunt un tata ai carui copii au fost ucisi, ca si voi", a subliniat Saakasvili. Zeci de opozanti au demonstrat in fata studioului TV si l-au acuzat pe presedinte ca il imita pe premierul rus Vladimir Putin, care are in fiecare an o sesiune de intrebari-raspunsuri la televiziunea rusa.

"Ce mai are de invatat Saakasvili de la Putin? Ar trebui sa nu mai conduca tara cu farsele lui de PR si sa permita alegeri libere si corecte", a declarat un oficial al Partidului Republican, de opozitie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea