Social

#ieftinire motorina #ieftinire benzina #ieftinire carburanti

S-au ieftinit benzina si motorina!

 

Pretul benzinei si al motorinei a scazut sub 5 lei pe litru in aproape 90 de statii de alimentare din tara, in conditiile in care cea mai mare companie petroliera de pe piata romaneasca a redus in ultimele cinci zile preturile la carburanti: cu 22 de bani pentru benzina si cu 16 bani pentru motorina.

Tendinta de ieftinire a carburantilor va continua si in urmatoarele luni, pentru ca scaderea cotatiei barilului de petrol nu a fost transmisa inca in totalitate preturilor de la pompa.

„Intr-o luna-doua, probabil in jur de 5%, dar nu mai mult de atat. Sa nu uitam ca petrolul coboara de la 100 dolari pe baril, in vara anului tercut, la sub 38 ieri. Or, lucrul acesta nu s-a vazut semnificativ pe piața romaneasca pana acum”, conform brokerului Mihai Nichisoiu, scrie digi24.ro.

Chiar si dupa ieftinirile din ultima vreme, exista tari in care benzina este in continuare mai ieftina. In topul european, Romania este abia pe locul 8.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea