Social

#studenti #universitate #tineri #bataie cu perne #ziua internationala a bataii cu perne

FOTO S-au batut de le-au sarit fulgii la Universitate

Zeci de bucuresteni s-au batut cu perne sambata, in Piata Universitatii, cu ocazia Zilei Internationale a Bataii cu Perne. Evenimentul, care se sarbatoreste anual in marile orase ale lumii la inceputul lunii aprilie, a avut loc anul acesta si in Bucuresti.

In fiecare an, pe 5 aprilie, in mai multe orase din lume se organizeaza batai cu perne, in cadrul zilei internationale dedicate acestei activitati amuzante. Evenimentul a fost organizat pentru prima oara in 2008, in 100 de orase din diferite tari, iar de atunci a devenit o traditie. Printre orasele care iau parte la eveniment se numara si capitala Romaniei, Bucuresti. Anul acesta, zeci de bucuresteni au acceptat invitatia organizatorilor si, in ciuda frigului de afara, s-au strans in Piata Universitatii pentru o bataie memorabila cu perne.

Cu mic cu mare, cetatenii din Bucuresti au primit perne din partea organizatorilor, iar unii dintre ei au venit chiar cu pernele de acasa. Pentru ca lucrurile sa se desfasoare in siguranta au existat si niste reguli privind “bataia”. Participantii nu au avut voie sa loveasca persoane care nu aveau perna si nici pe cele care voiau sa surprinda momentul cu camere foto sau video.

Printre participanti s-a aflat si Monica Iagar, campioana mondiala la saritura in inaltime, impreuna cu cei doi copii ai sai, dar si turisti veniti din strainatate.

 

Daca unii dintre bucurestenii veniti in Piata Universitatii au inceput bataia inainte de start, altii nu au mai avut rabdare pana la inceperea evenimentului si au plecat acasa, cu tot cu pernele primite de la organizatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea