Social

#lumini #bucuresti #sarbatori #craciun

S-au aprins luminile de Craciun!

Startul oficial al Sarbatorilor a fost dat, aseara, de la Primaria Generala a Capitalei, de unde primarul Sorin Oprescu a declansat iluminatul public de iarna.

Pana pe 9 ianuarie, bucurestenii se vor bucura de atmosfera feerica de pe arterele centrale ale orasului, creata de ornamentele compuse din 520.000 de becuri tip led si 168.000 de globuri luminoase.

Evenimentul a fost completat de un foc de artificii si mai multe activitati artistice desfasurate in Parcul Unirii , precum si de iluminarea, in rosu si galben, a brazilor de Craciun amplasati in diferite locuri.

Incepand de ieri, pe Bulevardul Unirii s-a deschis „ Targul de Craciun “, iar in zona Unirii, „Orasul lui Mos Craciun“. Bugetul alocat pentru organizarea evenimentelor de Craciun este in valoare de cinci milioane de lei, pentru Revelionul care se va sarbatori in Piata Constitutiei alocandu-se trei milioane de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea