Social

#apa #apa potabila # pret apa # scumpire apa

S-a scumpit apa potabila

Preturile la apa potabila au crescut foarte mult in vara acestui an. Exista unele orase unde locuitorii platesc cu 25% mai mult pentru un metru cub de apa potabila , scrie realitatea.net.

Un metru cub de apa costa in Bacau 3,25 de lei. Ultima scumpire a fost in acest an pe 14 iulie de la 3,12 lei pe metru cub de apa, la 3,25 de lei (TVA inclus).

In orasul Iasi, de la 1 iulie, Apa Vital a majorat pretul apei potabile cu 6 procente, astfel ca iesenii platesc 3,64 de lei in loc de 3,43 de lei pentru un metru cub de apa potabila.

In Oradea, dupa majorarea tarifelor în iulie, un metru cub de apa costa 3,43 de lei, in loc de 3,31 de lei. In Buzau, un metru cub de apa a ajuns sa coste 4,04 lei.

Exista si orase in care tarifele a ramas neschimbate. In Deva, pretul la apa nu a mai fost majorat de un an de zile, iar un metru cub de apa costa 2,74 de lei(TVA inclus).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea