Social

#secretul relatiei perfecte # mangaieri #relatie #sex #cuplu

S-a descoperit secretul succesului in dormitor. E uimitor!

Credeai ca doar preludiul e foarte important pentru o relatie intima satisfacatoare? Cercetatorii au aflat ca mangaierile "de dupa" sunt de fapt esentiale pentru o relatie implinita.

Mai exact, 15 minute de atingeri si mangaieri tandre intre parteneri dupa finalul unui act sexual pot face diferenta intre o experienta perfecta, de neuitat, si una banala, spun cercetatorii. Acestia au ajuns la concluzia ca acest timp plin de afectiune oferit reciproc va consolida relatia.

Cercetatorii au analizat doua studii, care au fost publicate in revista Archives of Sexual Behavior. 450 de adulti au fost chestionati despre gradul de satifactie in relatie si despre gesturile pe care le fac imediat dupa o partida de sex. Astfel, ei au aflat ca durata gesturilor tandre de dupa actul sexual este esentiala pentru un grad mai mare de satisfactie. Si, in ciuda prejudecatilor, nu doar femeile isi doreau aceste mangaieri, ci si barbatii.

Sursa foto: wannabemagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea