Social

S-a declarat nevinovat pe jumatate de fila

Audiat ieri la DNA pentru a doua oara in calitate de invinuit intr-un dosar de coruptie separat din Zambaccian , Adrian Nastase a scris pe o jumatate de fila ca se considera nevinovat, iar la iesire s-a plins din nou ziaristilor de asa-zise scurgeri de informatii dinspre procurori.

Adrian Nastase a declarat ieri, la iesirea din DNA, ca a dat o declaratie, pe o jumatate de pagina, in care si-a sustinut nevinovatia: Nu recunosc invinuirile care imi sint aduse, consider ca este vorba despre o operatiune politica, aceasta operatiune politica a aparut inca din timpul campaniei electorale prezidentiale din 2004.

La prima intilnire cu procurorii, de la inceputul lunii februarie, lui Nastase i s-a adus la cunostinta ca este cercetat pentru luare de mita si obtinere de foloase necuvenite, ca urmare a faptului ca a facut uz de autoritatea sau de influenta sa ca presedinte de partid. Nastase a adaugat, ieri, ca nu i s-a spus exact care sint probele pe care DNA le detine impotriva sa.

Domnul Morar stie tot ce se intimpla in acest dosar, stie daca s-au gasit sau nu s-au gasit probe, nu precizeaza despre ce este vorba, apar tot felul de comentarii, de articole in ziare, este evident vorba de o strategie de discreditare politica a mea, ca lider politic, a spus Nastase.

Perchezitii cu repetitie

Intrebat de jurnalisti despre perchezitiile din Zambaccian, presedintele Camerei Deputatilor a recunoscut ca procurorii au descins in apartamentul fiului sau, Andrei, dar ca nu stie exact ce au cautat acestia. Au fost la Andrei, au facut inventarul. Nu stiu exact ce cauta. Nu au facut deranj, a mai spus Nastase. Dupa toate aparentele, perchezitia imobilului din Zambaccian se desfasoara destul de incet. Saptamina trecuta, specialistii DNA abia au reusit sa termine de perchezitionat, dupa trei vizite, imobilul avocatului Marieta Anastasescu, in care au gasit si inventariat mobile si stampe asiatice. Pe holul imobilului au gasit mai multe zeci de tablouri de provenienta orientala. Ei au studiat si inventariat obiectele sanitare, gresia, faianta si geamurile termopan. Procurorii nu au reusit sa deschida un seif, pe care l-au sigilat si vor sa-l transporte la DNA. Vineri, DNA a inceput perchezitia la apartamentul lui Andrei Nastase .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea