Social

# pariti #Monica Anisie #declaratie #scoala

S-a DECIS. Copiii NU vor mai avea nevoie de declaratie pe propria raspundere in noul an scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca parintii nu vor mai da declaratie pe propria raspundere atunci cand ii vor trimite pe copii la scoala, asa cum este prevazut in normele pentru inceperea anului scolar puse in dezbatere de Ministerul Sanatatii, potrvit stiriedu.ro.

Monica Anisie: ”I-am solicitat domnului ministru Tataru sa fie eliminata acea declaratie pe propria raspundere din partea parintelui”

Monica Anisie i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa elimine aceasta declaratie.

”I-am solicitat domnului ministru Tataru sa fie eliminata acea declaratie pe propria raspundere din partea parintelui si acesta a fost de acord. Normele pentru inceperea scolii pe care le publicam maine (n.r. 1 septembrie) nu vor mai cuprinde declaratia pe propria raspundere”, a precizat Monica Anisie.

Potrivit normelor pentru inceperea anului scolar 2020-2021, publicate de Ministerul Sanatatii, pe 14 septembrie parintii ar fi trebuit sa completeze o declaratie pe propria raspundere in care sa declare, printre altele, ca cel mic nu a fost diagnosticat cu COVID-19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea