Social

#retragere titlu Victor Ponta #Victor Ponta plagiat #victor ponta

S-a confirmat! Victor Ponta a plagiat!

Fostul premier Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Naţionale de Atestare a Diplomelor (CNATDCU), urmând ca raportul final să fie supus votului în Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educaţiei pentru Mediafax.

Consiliul a propus ministrului Educatiei retragerea titlului de doctor. Victor Ponta poate contesta decizia in termen de 14 zile, conform news.ro.

Au fost 34 de vorturi pentru retragere si o abtinere.

Daca Victor Ponta depune contestatie, reanalizarea cazului ar putea dura intre 30 si 45 de zile. Daca nu va depune contestatie, atunci CNATDCU va trimite rezolutia privind retragerea titului de doctor in drept la Ministerul Educatiei, iar ministrul va semna un ordin prin care Ponta va pierde titul de doctor in drept.

Intr-o prima faza, CNATDCU a decis, in 29 iunie 2012, ca Victor Ponta a plagiat 85 de pagini cuvant cu cuvant, iar pe 17 iulie 2012, Comisia de Etica din cadrul Universitatii Bucuresti a hotarat, in unanimitate, ca este vorba de plagiat.

Pe 18 iulie 2012, insa, Consiliul National de Etica a decis ca Ponta nu a plagiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea