Social

# bataie sotie #vanghelie #sotie

S-a aflat tot! De ce si-a batut Marian Vanghelie sotia. Ce a descoperit in telefonul Oanei Mizil si si-a iesit din minti

 

Marian Vanghelie se afla in centrul unui scandal urias dupa ce si-a batut sotia. Fostul edil al Sectorului 5 a negat insa ca ar fi agresat-o fizic pe Oana Mizil si a spus ca acesteia i s-a facut de fapt rau in timpul unor discutii mai aprinse. Acum insa s-a aflat adevarul si se pare ca scandalul intre cei doi soti ar fi pornit din cauza unor convorbiri pe care Oana le-ar fi avut cu cu fostul deputat Bogdan Diaconu, cunoscut in spatiul public drept un cuceritor. El a avut relatii cu mai multe femei celebre din showbizul romanesc, printre care si Roxana Marcu.

Oana a fost agresata de sotul ei, iar anchetatorii care au audiat-o au stabilit ca episodul violent a avut loc dupa ce Marian Vanghelie ar fi avut o criza de gelozie.

Desi dialogul nu a fost deloc unul care sa puna in pericol relatia dintre Marian si Oana, fostul primar s-ar fi infuriat si l-a sunat pe fostul deputat ca sa il ameninte cu bataia.

Apoi, a avut loc altercatia dintre el si partenera lui, care l-ar fi numit „puscarias” si i-a spus ca nu mai are mult si va merge la inchisoare. Fostul edil s-a enervat cumplit si ar fi batut-o pe Oana Mizil cu pumnii si picioarele. Se pare ca femeia i-a spus lui Vanghelie ca in cazul in care ajunge dupa gratii, nu il va cauta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea