Social

#barbati cuceritori # cum o cuceresti #flori #ciocolata

S-a aflat secretul barbatilor care cuceresc din prima incercare

Barbatii care aleg sa ofere in dar unei femei o cutie cu ciocolata au 41% sanse sa o cucereasca prin rasfat, 21% dintre ei sunt vazuti ca sinceri si 52% sunt considerati "sic si moderni", se arata intr-un studiu realizat de Cult Market Research, scrie Mediafax.

Astfel, 32% dintre femeile din studiu considera ca barbatul care ofera cadou ciocolata le apreciaza cu adevarat, iar barbatii care ofera astfel de cadouri sunt perceputi ca fiind atenti la nevoile femeilor de catre 42% dintre respondente. In schimb, doar 23% dintre femei considera acelasi lucru despre flori, se arata in comunicatul companiei Leonidas Ciocolata Belgiana.

Studiul mai arata ca ciocolata este oferita de barbatii care vor sa iasa din conventionalul gest al oferirii florilor si vor sa arate iubitei ca o apreciaza.

Ciocolata este considerata un cadou sincer de una din cinci femei. "Ciocolata este considerata un afrodisiac si, mai mult decat atat, femeile care primesc cadou praline de ciocolata simt ca sunt mai pretuite decat femeile care primesc flori. Florile sunt percepute mai mult ca un accesoriu, o extensie a cadoului. Ciocolata, in schimb, inspira rasfat, finete si e un cadou care arata pretuire pentru persoana care il primeste", spune Ion Codreanu, master francizor Leonidas in Romania.

Foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea