Social

#rovinieta #rovinieta benzinarie #cumparare rovinieta #posta romana

Rovinieta nu va mai fi comercializata de Posta Romana si benzinariile Rompetrol

Rovinieta nu mai poate fi achizitionata din punctele de lucru ale Companiei Posta Romana si benzinariile Rompetrol, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). Masura a intrat in vigoare luni, 1 octombrie.

"Din motive care tin de respectarea legislatiei in vigoare, conventiile incheiate de catre CNADNR cu cele doua institutii nu au putut fi prelungite. Utilizatorii pot achita in continuare rovinieta, la ceilalti distribuitori cu care CNADNR are contracte incheiate", se arata in comunicatul postat pe site-ul CNADNR.

Conducatorii auto pot achita in continuarea taxa de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania la urmatorii distribuitori: SC Pasaj SRL, SC OMV Petrom SRL, SC Mol Romania Petroleum Products SRL, Automobil Clubul Roman, SC Carisima SRL, CNADNR SA, SC Medina Trans Spedition SRL, SC Scala Assistance SRL, SC Speedy Driver SRL, UNTRR, THD Max Insurance SRL si Peter SM 2012.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.