Social

#rosia montana #protestatari #victor ponta #proteste rosia montana

Rosia Montana: premierul Victor Ponta vrea sa cheme la dialog protestatarii din Capitala

Premierul Victor Ponta a anuntat recent ca intentioneaza sa poarte discutii deschise cu protestatarii din Piata Universitatii pe tema exploatarii aurului de la Rosia Montana.

Duminica trecuta, 15 septembrie, peste 15.000 de persoane s-au adunat in centrul Capitalei pentru a protesta fata de proiectul Rosia Montana.

In acest timp, premierul Victor Ponta a purtat negocieri si cu minerii de la Rosia Montana, care incepusera si ei saptamana trecuta proteste in favoarea proiectului, unii dintre acestia intrand chiar in greva foamei.

Premierul Victor Ponta a facut invitatia la dialog pentru protestatarii din Bucuresti printr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Facebook.

"E o intentie sa invit la dialog. Eu cred ca fiecare trebuie sa il asculte pe celalalt. Cred ca asa functioneaza lucrurile. Si in Occident exista protestatari si pro, si contra. Trebuie ascultati si unii, si altii, dupa care intervine decizia politica bazata pe ascultarea parerilor rationale", a scris pe Facebook premierul Victor Ponta.

Sursa foto: infotravelromania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea