Social

Ronaldinho nu vrea la Chelsea

Atacantul brazilian Ronaldinho a declarat ca doreste sa evolueze in continuare la FC Barcelona , in ciuda ofertelor venite de la alte cluburi, printre care si Chelsea Londra .

"Sint foarte multumit si ma simt bine la FC Barcelona. Traversez cel mai frumos moment din viata mea. Nu ma gindesc la altceva, decit la faptul ca vreau sa joc in continuare aici", a declarat Ronaldinho.

Prezent la lansare, presedintele clubului catalan, Joan Laporta , a declarat ca Ronaldinho nu este numai un jucator valoros, ci si o persoana deosebita. "Pe linga calitatile sale fotbalistice, Ronaldinho este un jucator apropiat de oameni, care nu poate refuza pe nimeni, intotdeauna dispus sa ofere autografe. Este un jucator care ne-a facut din nou sa visam si care ne aduce noi suporteri. Atitudinea sa ma emotioneaza si il onoreaza", a spus Laporta.

Presa engleza a anuntat, marti, ca Chelsea Londra ofera 50 de miliane de lire sterline clubului FC Barcelona pentru achizitionarea lui Ronaldinho.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea