Social

Romario sustine ca el ar fi al treilea jucator din lume ca valoare, dupa Pele si Maradona

Atacantul brazilian Romario, care nu a renuntat inca la activitatea sportiva desi a implinit recent 38 de ani, a declarat ca este al treilea jucator ca valoare din istoria fotbalului, dupa compatriotul sau Pele si argentinianul Diego Maradona , informeaza agentia EFE, preluata de Rompres.

"Pele spune prostii cand deschide gura, dar este incomparabil. Dupa el urmeaza Maradona, un tip care imi place, iar apoi sunt eu", a afirmat atacantul echipei Fluminense in cursul unei emisiuni la un post de televiziune din Brazilia.

Potrivit ierarhiei stabilite de Romario, locul patru i-ar reveni unui alt jucator din Brazilia, Ronaldinho Gaucho, transferat in cursul acestui sezon de la Paris Saint-Germain la FC Barcelona. Alti jucatori despre care si-a spus parerea micutul atacant brazilian au fost compatriotii sai Mario Lobo Zagalo, Ronaldo si Zico. "Nu sunt prietenii mei si nu am nici o legatura cu ei, dar Ronaldo este un fenomen, Zagallo a fost cel mai mare campion pe care l-a avut Brazilia, iar Zico doar un mare fotbalist al echipei Flamengo " a mai spus Romario.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea