Social

# Ionut Gologan #roman Malaezia #condamnat la moarte in Malezia

Romanul condamnat la moarte in Malezia: clipe de cosmar. Ce i-a cerut tatalui sau

 

Ionut Gologan, tanarul condamnat la moarte prin spanzurare in Malaezia pentru trafic de droguri, are mari probleme de sanatate. Tanarul i-a cerut tatalui sau, care intentiona sa plece in aceasta luna in Malaezia, sa nu vina la el, ci doar sa ii trimita bani. Barbatul nu stie daca va mai apuca sa-si mai vada vreodata fiul.


Reprezentantii inchisorii unde este incarcerat fiul sau i-au refuzat dreptul la vizita lui Dumitru Gologan. “Nu am mai plecat la el, ca nu mi-au dat aprobare cei de la inchisoarea din Malaezia. Iar baiatul mi-a spus ca daca tot nu imi da voie, sa ii trimt banii, ca tot i-a picat dantura. Eu stiu ca avea probleme cu dintii de cand am fost la el, de acum doua luni. Mi-a spus ca ii pare rau ca nu am putut sa ajung la el, poate cu alta ocazie. I-am trimis banii pe care i-am primit de la domnul Becali, macar cu banii sa se mai ajute in inchisoare, sa se mai ajute si cu mancarea, ca e mort de foame”, ne-a spus Dumitru Gologan. , a spus Dumitru Gologan pentru cancan.ro.

Orice intervenţie în Malaezia este foarte grea. "Problema este asa. În Malaezia mai sunt 4 romani. Interventia este grea, pentru ca legile acolo sunt stricte. Exista instiutia care permite presedintelui Klaus Iohannis să intervină, dar acest lucru nu a fost facut. Este o situatie delicata", a spus avocatul Aurelian Bădulescu, conform romaniatv.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea