Social

#tanar trafic de droguri #roman condamnat la moarte in Malaezia # Ionut Gologan

Romanul condamnat la moarte in Malaezia, motiv de scandal in tara

Mama lui Ionut Gologan, tanarul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri, sustine ca fiul sau ar fi fost pacalit chiar de catre tatal lui, pe care il acuza ca a cheltuit in interes personal banii pe care i-a dat Gigi Becali.


In urma cu doua saptamani, latifundiarul din Pipera i-a dat lui Dumitru Gologan mai multe obiecte religioase, dar si o suma mare de bani ( aproximativ 3000 de euro), pe care barbatul urma sa o foloseasca pentru a merge la fiul sau, in Malaezia.

Tatal romanului condamnat la moarte a recunoscut ca nu a mai folosit banii pentru a cumpara bilete de avion, dar spune ca i-a trimis fiului sau, pentru a-si face dantura.

Se pare ca Dumitru Gologan a folosit suma respectiva si in interesul sau, iar acest lucru este confirmat si de Gigi Becali. "Eu am dat din toata inima si Dumnezeu mi-e martor. Ce a facut cu banii, e treaba lui. Baiatul m-a sunat din inchisoare, imediat dupa ce i-am dat banii tatalui sau, ca sa imi multumeasca. A zis ca i se termina banii si cand taica-sau ii pune in cont, ma suna iarasi. Se pare ca nu i-a primit, cum afirma taica-sau, ca ma suna baiatul daca ii avea in cont. Ma suna din Malaezia asa cum a promis", a spus el, pentru ziarul Ring.

La randul lui, Dumitru Gologan se apara si spune ca fosta lui sotie nu vrea decat sa ii faca rau. "Ionut m-a sunat ca are nevoie de bani ca sa isi faca dantura si ca banii pe care i-as cheltui ducandu-ma la el sa ii trimit lui. Nu stiu de ce ma ataca fosta mea sotie fiindca, de cand ne-am despartit, nu a interesat-o niciodata de Ionut. Cand a fost condamnat baiatul la moarte, a zis ca nu are ce sa faca decat sa ii aprinda doua lumanari. Fosta sotie cred ca vrea sa-mi faca rau pentru ca, atunci cand a fost Ionut arestat, m-am cam luat de ea ca nu e in stare sa ii scrie si lui o scrisoare, ca nu i-a raspuns la telefoane. Eu am si actele care dovedesc ca i-am trimis banii baiatului", a declarat barbatul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea