Social

#poker #turneu #bulgaria

Romanii sunt fruntasi la poker. Au ajuns printre primii la Campionatul Eureka Poker Tour

Statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur a gazduit turneul de poker Eureka Poker Tour. La eveniment au participat 34 de tari. Romania se situeaza in topul celor mai bune performante inregistrate, avand 10 participanti . Alte tari fruntase sunt Bulgaria (8 participanti), Polonia (4 participanti), Germania (3 participanti), Letonia (2 participanti), Israel, Serbia, Danemarca, Marea Britanie, Spania, Grecia , Suedia, Irlanda si Cehia cu cate 1 participant.

Campionatul de poker Eureka Poker Tour
 

La masa finala, din ultimii 16 jucatori 7 au fost reprezentanti ai Romaniei, iar succesul acesteia a fost adus de șapte romani care au castigat premii in bani. Stefan Ciuca si Popescu Gabriel Petrica au ocupat locurile 5, respectiv 6 din clasamentul general, castigatorul competitiei fiind israelianul Ilan Greenberg.

Competitia care s-a desfasurat week-endul trecut a adunat 308 de jucatori de top cu fond de premiere de 304094 de Euro. Turneul a transformat hotelul organizator in capitala pokerului din Balcani . Acesta organizeaza traditional asemenea turnee, ca urmare a tendintei globale conform careia turismul dedicat jocurilor de noroc generează un impact enorm asupra microclimatului economic. Astfel, pentru anul 2010 veniturile generate de fanii pokerului sportiv in zonele Varna si Burgas s-au ridicat la peste 30 de milioane de leva (cca 15 milioane de EUR).

Turneul Eureka Poker Tour va avea opriri in Cehia, Slovenia, Bulgaria, Croatia, Romania, terminandu-se cu Marea Finala de la Praga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea