Social

#CFR Grecia #calatorii Grecia #vacante romani #cfr

Romanii pot pleca in Grecia cu trenul! Cat costa un bilet

De astazi, 2 iunie, si pana pe 4 septembrie, CFR Calatori introduce in acest sezon estival trenul care va ajunge in Salonic, Grecia cu legatura directa intre Bucuresti Nord - Sofia - Salonic si retur.

Primele trenuri din Bucuresti spre Salonic si Istanbul pleaca vineri, din Gara de Nord, pretul unui bilet pornind de la 45 de euro. Pentru acelasi drum, cel mai ieftin bilet de autocar costa 25 de euro, iar cel mai ieftin bilet de avion 56 de euro, arata calculele comparative efectuate de Mediafax.

Pentru destinatia Salonic, trenul va avea in compunere 4 vagoane (doua clasa a doua, unul de dormit si unul cuseta) si va circula o data pe saptamana, cu plecarea din Bucuresti vinerea si intoarcerea din Salonic duminica.

Un bilet pentru o calatorie dus Bucuresti-Salonic costa aproximativ 45 de euro la vagon clasa a doua, 52,10 euro la vagon cuseta cu 6 locuri si 58,5 euro la vagon de dormit cu 3 locuri.

Calatoria cu trenul pe directia Bucuresti-Salonic dureaza peste 17 ore, iar returul dureaza peste 18 ore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea